Om Oss

Vi är Kontura design

Vi brinner båda två för design och konstruktion och har väldigt olika kompetens och kunskaper, och även intressen. Det gör att det är extra roligt att arbeta tillsammans under Kontura designs namn. 

Vi erbjuder en rad olika tjänster, du kan läs mer om det under “TJÄNSTER” och vi arbetar ofta tillsammans för att uppnå bäst resultat. Kom till oss om du vill ha ett nära samarbete i ett företag som har stort fokus på dig som kund. 

Ett nära samarbete och en öppen dialog mellan dig som kund och oss, är mycket goda förutsättningar för att vi ska kunna lägga en genomtänkt och attraktiv grund för ditt varumärke. Möten och täta avstämningar under intensiva delar av arbetet är viktiga och nödvändiga för att säkerställa att du som kund känner igen din affärsidé och att ditt varumärke utvecklas i rätt riktning.

Vi är partners i både livet och arbetslivet. Vi bor i Sundbyberg med våra tre barn och arbetar båda två med andra saker på sidan av Kontura design. Ken konstruerar rymdraketer för Svenska Rymdbolaget och Em är projektledare för event inom ett mellanstort företag i Stockholm.

Vi är båda mycket detaljfokuserade och vi arbetar med projekt tills vi är helt nöjda. Det gör också att vi vill att projekten ska få ta den tid som behövs, så vi kan vara säkra på att vi levererar den bästa produkt vi kan. Tycker vi inte lika blir det ibland heta diskussioner, men det leder i stort sett alltid till att resultat blir det allra bästa!

Välkommen till vårt familjeföretag, där vi omsorgsfullt kommer ta hand om ditt varumärke och hjälpa dig att få en bra start på företaget!

 

Em Henriksson

GRAFISK FORMGIVARE

Jag arbetar med grafisk formgivning och design med särskilt fokus på varumärken. Jag vill gärna arbeta med helhetskoncept, börja bygga upp varumärkens identitet från företagets namn, till logotyp och grafisk profil för att sedan fortsätta arbetet med webbplats, trycksaker och mallar. Jag brinner för färg, form och design! 

Ken Henriksson

FOTOGRAF

Jag är i grunden civilingenjör med inrikting maskinkonstruktion. Mitt stora intresse för fotografering och min bakgrund bidrar till en omfattande teknisk kompetens, vilket underlättar när vi arbetar med komplicerad utrustning. Jag har ett mycket bra öga för komposition och arbetar gärna  med Em som regisserar plåtningarna.